Viikot 5 ja 6: Sairaus osa 2 ja muuta mukavaa

Moikka!

Taidan vakiinnuttaa tämän blogin päivitystahdin tähän yhteen postaukseen joka toinen viikko, koska kuten arvata saattaa, jännittävät tapahtumat alkavat olla hiukan harvemmassa. Tässä kuitenkin kuulumisia viimeisen kahden viikon ajalta:

Viime viikko meni melkein kokonaan sängyn pohjalla, koska sitä edeltävänä viikonloppuna saamani flunssa ei ollut lähteäkseen. Taistelin kuitenkin itseni luennoille, sekä käymään ystävieni kanssa musiikkibingossa ja laulamassa karaokea. Ja niille jotka eivät tiedä, täällä päin karaoken laulaminen on huomattavasti privaatimpaa toimintaa, kuin Suomessa. Täällä varataan oma karaokehuone, jossa saa omalla porukalla laulaa sydämensä kyllyydestä ja mikä parasta, tiistaisin tämä lysti on opiskelijoille ilmaista!

Viime viikonloppuna tervehdyin kuitenkin sen verran, että lähdin toista kertaa pulkkamäkeen Knoketrekkerin kahden kilometrin pulkkamäkeen. Tällä kertaa pääsin harrastamaan tätä lystiä ilmaiseksi, koska olin Amatørenin vapaa-ehtoistyöntekijä (pubivisan pitäjänä). Valitettavasti tällä kertaa sää ei meitä suosinut ja lumi oli liian tönkköä kunnolliseen laskemiseen. Muuta mieleenpainuvaa ei viime viikolla tapahtunutkaan, valitettavasti. 

Tällä viikolla erityisesti tiistai oli mukava päivä, koska silloin näin pitkästä aikaa Suomen ystäviäni, vaikkakin videopuhelun välityksellä. Ikävähän heihin oli jo hiukan päässyt tulemaan, joten tämä parituntinen oli mukava piristysruiske viime viikon sairastelun jälkeen. 

Keskiviikkona minut myös virallisesti vihittiin Kling Kokos - kuoron jäseneksi ilmeisen perinteisessä initiaatioriitissä. Ensin meidät jaettiin ryhmiin, joissa menimme työstämään lyhyen lauluesityksen muulle kuorolle, jonka jälkeen meidät tuotiin takaisin saliin. Vastassa meitä odotti vanhat kuoron jäsenet valkoiset naamarit ja lakanat yllään laulamassa outoa sävelmää, johdattaen meidät kynttilöillä tehdyn piirin ympärille. Tässä piirissä vannoimme valan (norjaksi, joten en oikein tiedä mitä tulin vannoneeksi) ja saimme kuoron perinteiset tunnukset: pinssin ja kookospallon, kuoron perinteisen herkun. Tästä illanviettomme jatkuikin perinteisellä tavalla, menemällä tavanomaiseen opiskelijapubiimme Billaan. 

Torstai-aamuna heräsin aikaisin seuraamaan ensimmäistä kertaa talviolympialaisia, sillä miesten jääkiekkoturnaus pääsi vihdoin alkamaan. Vaikka aikaero on huima, pyrin katsomaan kaikki Suomen pelit, vaikka se tarkoittaakin muutamaa kello neljän aamua. Muutoin täällä kyllä olympialaiset näkyy ja kuuluu, minne tahansa meneekin. Luonnollisesti norjalaiset seuraavat lähinnä hiihtoa, joka itseäni ei ole pahemmin kiinnostanut. Nyt kuitenkin pääsen itsekin hiukan olympiahuumaan. 

Tämän kaksiviikkoisen tosin kruunasi eiliset illanistujaiset edellämainitun kuoroni kanssa. Pääsin tutustumaan lisää kanssakuorolaisiini, vaikka kielimuuri onkin välillä hiukan tiellämme. Pitänee rueta opiskelemaan norjaa. Tässä vielä kuva eilisistä pippaloista, on todella mukava kuulua tällaiseen joukkoon!

Mukavaakin mukavampi Kling Kokos

Kommentit

  1. Meidän, vanhemman polven huolehtijoiden, miellestä on hyvä ettei elämäsi sielllä olekaan kovin jännittävää. Rauhoittavaa vain tietää että olet toipumassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 14: SUOMI!!

Viikko 7: Tromssa

Viikot 15-21: Norja jääköön taa